Om kärlek

Jag tänkte försöka att återuppväcka mitt bloggande genom att blogga från lite andra platser än mitt kontor, då jag tydligen blir helt okapabel till nånting kreativt där. Därför sitter jag nu i min och Emmas säng och vad passar väl bättre att blogga om då än veckans bloggtema: Kärlek.

För mig är kärlek starkt förknippat med trygghet. Jag känner mig trygg med Emma för att jag älskar henne och jag älskar henne för att jag känner mig trygg med henne.

Men trygghet och kärlek är inte bara riktat mot min kära fru utan jag älskar även min familj och mina vänner. Det är en annan sorts kärlek, men det är samma sorts trygghet.

När tryggheten hotas, då sviktar också kärleken och det är lite den känslan jag har fått mot piratpartiet senaste tiden. Det är så mycket internt käbbel som suger energi och får mig att känna mig mindre trygg i partiet. En minskad trygghet som kostar engagemang för min del, ett minskat driv. Därför var det bra att jag var i Uppsala och träffade pirater i helgen, jag lärde känna några pirater bättre som skänkte mig trygghet och kärlek till partiet igen. #iato, jag älskar er! 🙂