Upsala nya tidning tystar Transgenus

Freedom of Speech

Freedom of Speech

Upsala nya tidning lyckades med hot och insinuationer med sitt uppsåt att tysta deras meningsmotståndare Mathias. Mathias har alltså tills idag drivit siten transgenus, en översättningsproxy som tar text från en sida med valfri adress och presenterar den lätt modifierad. Ett exempel på en sådan motor som inte har blivit tystad ännu, då den drivs av ett stort företag med advokater, är Google Translate.

Jag hoppas att någon tar upp stafettpinnen och sätter upp en egen version av Transgenus. Jag kan tyvärr inte göra det själv då min server inte stödjer python.

Jag vill gärna se googles svar på Upsala nya tidnings försök att tysta google translate, nu när jag har informerat dom om att den gör exakt samma sak.

Läs även andra bloggares åsikter om , och .