Ask glider på hal is

Lady Justice

Lady Justice

Med mindre än ett halvt år kvar till valet känns det som ett konstigt krav men Beatrice Ask måste avgå från sin post som justitieminister. Det lägger ett löjets skimmer över hela landet att vi har en justitieminister som inte respekterar oskuldspresumptionen.

Det blir inte bättre av att hon vill använda barnen som slagträ mot deras fäder, för Ask tror inte att kvinnor kan köpa sex, genom att låta dom få veta att deras far minsann är misstänkt för att ha köpt sex.

Det finns inget större behov av att utveckla det här egentligen. Oskyldig tills motsatsen är bevisad borde varje justitieminister ha intatuerat på insidan av ögonlocken och Ask har förlorat allt förtroende hon har haft som justitieminister.

Kritiken mot Ask (M) är bred; Karl Hellberg (C), Johan Hedin (C), Alexander Bard, Mina Moderata Karameller (M), Erik Svansbo, Johnny Olsson på Enligt min Humla (PP), Erik Laakso (S), Runo Johansson, Fredrik Antonsson (M), Adam Cwejman (FP), Pressmeddelande från Piratpartiet, Amanda Brihed (FP och NSM), Scaber Nestor, Svensk Myndighetskontroll, Den förvånade pappan, Måns Back Nilsson (S), Annarkia, Bandhunden Skäller, Apocalypse Nowish, Lars-Erick Forsgren, Projekt På Riktigt, Stefan Mårtensson, Frilansande Memetiker, Stigbjörn Juthberg (PP), Juristens Funderingar, Johannes Blogg, Steven, Thomas Hartman (S), Henrik Alexandersson (PP), Johan Ingerö, Peter Billing, Kerstin Berminge, Andrea Doria.

Själv kandiderar jag till riksdagen för piratpartiet för att jag tror på rättssäkerhet? Vad tror du på, rättssäkerhet eller Ask?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , och .