Mina sex idoler

Pirate Riley

Pirate Riley - Creative Commons by peasap Picture click for source

Mina idoler är dom människor som lever som pirater. Man behöver inte vara pirat i betydelsen medlem i piratpartiet, utan det viktigaste är att man lever som pirat. Denna lista är utan inbördes ordning och inte komplett på något sätt.

Kalle Vedin
En av mina idoler är Kalle Vedin som upplåter datorkraft åt i vissa fall okända människor, för att ge dom möjligheten till anonym, krypterad uppkoppling. Det är att leva pirat.

Ranis Edenberg
Att som Ranis Edenberg förstå det nya kulturlandskapet och anpassa hur man levererar sin produkt på nya sätt, att försöka anpassa sig till den nya kultur man befinner sig i. Ja, det gör också att man förtjänar sin plats hos dom jag beundrar. Att det ibland är ett skumpigt landskap visas av hur många frågor det skapar att beträda det.

Markus ”LAKE” Berglund
Varför inte titta på Markus ”LAKE” Berglund som delar med sig av råd över partigränserna. Markus visar om något att sharing is caring i detta inlägg.

Klara Tovhult
En som är pirat i ordets många betydelser är Klara Tovhult, hur hon lämnar ut sitt eget privatliv för att piratpartiet än starkare ska ta ställning för att andra funktionshindrade inte ska behöva lämna ut sitt är självuppoffrande på en nivå inte många når upp till. Många pirater skrev om det, men ingen annan så självuppfostrande.

Anna Ramberg
Att ha goda ryggradsreflexer för rätt och fel gör att man står högt i rang hos mig också, någon som träffar rätt där är Anne Ramberg. Här har vi ett utmärkt ersättningsalternativ för Beatrice Ask som gjort sig omöjlig http://scriptorium.se/josh/2010/03/20/tant-gredelin/ justitieminister. Beatrice Ask kan rimligen inte sitta kvar fram till valet.

Scaber Nestor
Scaber Nestor, Farbror Scabbe, Niklas Starow. Kärt barn har många namn och Scabbe är verkligen ett kärt barn. Han kämpar på så många planhalvor och tvekar aldrig att sticka ut hakan för det han tror på. Scabbe är bra på så många sätt att det är svårt att peka på nått speciellt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , och .

Edit: Hade glömt ett par rubriker.