Magnus Betnér slaktar sverigedemokraterna

Min samling av Betnér-dvder och t-shirts

Min samling av Betnér-dvder och t-shirts

Magnus Betnér har nyligen skrivt två inlägg om Sverigedemokraterna där det första är en genomgång av halva deras partiprogram och det andra är en reaktion på några av dom kommentarer han har fått. Båda inläggen är tänkvärda, roliga och bra skrivna. Läs både SVERIGEDEMOKRATERNA. DEL 1. och SVERIGEDEMOKRATERNA. DEL 2. nu direkt.

Att jag är en fan-boy till Betnér rent allmänt är svårt att missa för dom som känner mig, men jag tycker att den analys/slakt han gör av Sverigedemokraterna här är svår att inte bara älska.

Den site som försöker trycka ner Sverigedemokraternas egen hemsida från förstaplatsen på google, Sverigedemokraterna.de, skriver också om Betnér.

Jag tycker att du ska pusha Magnus debattinlägg!

Ren reklam nu men passa på att se Magnus Betnér live i sin turné Livets Ord om du har möjlighet. Den var skitbra…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , och .