Dagens pirat-godis

Cotton Candy ice cream

Cotton Candy ice cream - Creative Common Picture by lightsight

Anna Troberg skriver idag underbart bra om att Piratpartiet är en demokrativerkstad. Det är ett av dom absolut bästa blogginlägg jag läst, så jag tycker du klickar på länken nu.

Fredrik Moberg skriver om hur det som är lagligt i köttvärlden är olagligt på Internet och hur det som är olagligt i köttvärlden är lagligt på Internet. Detta är en av dom viktigaste principerna för piratpartiet: Samma lagar digitalt som analogt!

Hax och Projo rapporterar båda om det som vi alla vet, att fildelning är positiv för samhället. Jag hoppas vi får in en rejäl bunt pirater i riksdagen som kan genomdriva lagar som är bra för samhället i höst!

Dexion har skrivit en metaforisk dystopi som på samma gång är en oerhört vackert berättad saga som den är en bild av ett samhälle som får mig att frysa in på bara benen. Oerhört läsvärt.

Harfagre skriver om att Rockstar använder cracks för att ta sig runt sitt eget DRM. Det här är bara hysteriskt roligt, även om det är ett viktigt ämne i botten. DRM-produkter är trasiga produkter!

Slutligen frågar Johan Lundberg vad din frihet är värd? Själv tänker jag börja med att lägga min röst på piratpartiet i höst!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , och .