Direktreklam!

Efter en härlig helg med Umepirater har vi nu fått ett löfte av dom.
Om vi delar ut direktreklam till 10 000 hushåll i Skellefteå kommun så tar Umepiraterna hand om resten! Ett sjukt bra löfte med tanke på hur effektiv direktreklam verkligen är.

Bra Idéer!

Inför EP-valet så hade vi en direktreklamsatsning i Anderstorp här i Skellefteå, som ni kanske vet blev resultatet 7,2% totalt i hela Sverige och i Skellefteå var det 6,72. Resultatet från Anderstorp centrala var 17,47%!
I Luleå kördes samma kampanj, där fick vi 27,71% på Porsö centrum och i Umeå blev resultatet 22,85% på Ålidhem östra.

Direktreklam är superenkelt att genomföra. Det enda som behövs är en @piratpartiet.se-mail och sen kan man beställa hem kampanjmaterial gratis. Har ni inte en själv är det bara att maila mig eller Leif så kan vi beställa hem material till stan!
Om man delar ut i ett lägenhetsområde så får man lätt ut 500 flyers på en timma! Gör man det tillsammans med en polare så går det dubbelt så fort och man har dubbelt så kul!
Så vad har du för planer i veckan? Ta en timma och få ut lite samhällsinformation (OBS: detta är inte reklam, utan man får stoppa dessa i brevlådor märkta med ”Ingen reklam tack!”) så ökar vi tillsammans valresultatet!