Att se framåt

Att blicka framåt

På senaste tiden har det varit mkt rabalder inom partiet iom att valmanifestet kom ut. Det har kastats kritik från alla håll till styrelsen och ledningen.
Eftersom vi inte ännu börjat hålla vårat interna bråk bakom lyckta dörrar, som så många andra partier gör och även bråken som sker i riksdagen, så kan vi lätt uppfattas som en bråkig högskoleklass.
Det som är spännande med att vara i en bråkig högskoleklass är att när bråket lagt sig och alla kreativa hjärnor, som fortfarande inte riktigt lärt sig vad som går och inte går att göra, börjar samarbeta så kommer det fort fram ett bra förslag.
Och man kan gå vidare.

Valmanifestet har arbetats om och det är dags att fokusera framåt.
Genom att peppa varandra sprider ni massor av positiv energi genom partiet och helt plötsligt orkar vi mkt mer än tidigare!

Genom att rikta fokuset på vad vi kan och vad vi ska göra (som att Vi behövs i Riksdagen och ska dit!) istället för att se till brister och sämre egenskaper så lyfter vi varandra och det blir lättare att kämpa för vårat gemensamma mål!

Vårat gemensamma mål är att PP ska in i riksdagen till hösten och verkar vinden mojna i våra segel så är det bara att sätta sig vid årorna på nedre däcket och kämpa framåt.
Vinden kommer tillbaka, vi ska jobba oss till vårt mål!

Piratpartiet behövs i Riksdagen!