Grattis @Jocke

Joakim Jardenberg Foto: Charlotte StrömwallAllting har en början, så även min nya blogg som kommer att vara en allmän blogg om alla dom områden jag är intresserad av. Dom inlägg som handlar om politik kommer att postas här och automatiskt (så fort jag implementerat det) att importeras till min och Emmas gemensamma blogg Ershags eskapader. Den här bloggen kommer att handla om teknik, programmering, rollspel, lajv, jobb, familj, hus, politik och allt annat som är viktigt och relevant för mig.

Allt ska som sagt börja någonstans och vad är då det bästa sättet att starta en blogg? Min tanke, att hylla en av mina idoler. En av dom smartaste människor jag har haft förmånen att träffa som dessutom fyller år idag. Hans morgonrutin innehåller blogginlägget Jardenberg kommenterar, den bästa källan jag har hittat än så länge till allt intressant, fascinerande och relevant som dyker upp på webben.

Han är även, bland många andra av mina vänner, en av dom som är orsaken att jag kommer iväg till Internetdagarna 2010. Jag kommer att vara väldigt tacksam för det väldigt länge Jocke!

Stort grattis på födelsedagen så ses vi på Internetdagarna!