Hopp om mänskligheten

Hope and PainPrecis som häromdagen när internet visade upp sig från sin bästa sida så har jag blivit otroligt berörd av två inlägg idag.

Det första var när jag läste Scaber Nestor berätta om Februari 2006. Läs hans berättelse om du tror att ditt liv är djävligt. Läs den om du tror att du inte kan ta dig upp från botten. Jag har pratat med Niklas några gånger förut och jag hyser inget annat än den största möjliga djävla respekt för honom. Jag har själv haft självmordstankar och har både en och två gånger stått på broar och tänkt ta den snabba vägen ner… Jag kan dock inte påstå att jag någonsin varit så långt ner som Niklas har varit.

Efter det läste jag ett inlägg på Please Copy Me, Mattias Åkerbergs blogg om reklam. Jag har aldrig riktigt förstått vad jag gör på en blogg om reklam men den är bra och läsvärt som ett tips. Det kan vara namnet jag finner så otroligt roligt… Hursomhelst var Mattias med om ett av dessa sällsynta möten. Såna möten som jag tror förändrar liv. Jag tror mycket väl att det kan förändra Mattias liv och det skulle inte förvåna mig om det på något sätt kan förändra livet för människan han mötte också.

Dom senaste dagarna har internet gett mig hoppet åter om människor. Tack nätet, Tack Niklas och Tack Mattias.