Hur dom tjänar pengar

Pioneer one

Det är ju ofta en av kommentarerna när man diskuterar fildelning, att skaparna måste få betalt för det dom gör. Det folk ofta glömmer bort är att själva skaparna inte får mkt betalt, det är skivbolag och filmbolag som tjänar pengar på deras skaparlusta.

Men, på denna sida hittar ni filmer och serier som skaparna själva lägger upp för fri fildelning. Man kan om man vill skänka ett belopp direkt till kreatörerna, och det verkar gå ganska bra för dom att nå sina mål.
Avsnitt två är ute nu, och i skrivande stund är dom uppe i 8982$, målet är 20 000$. Man behöver inte skänka mkt för att hjälpa dom nå målet, många skänker bara 5$, men som alla vet så gäller många bäckar små 🙂

Dela vidare detta, ladda hem och seeda efteråt åxå. Hjälp dom gärna på traven genom att skänka en slant till projektet, ja, om ni gillar serien dvs. Här är det inget köpa grisen i säcken, utan titta först, bestäm sen vad ni tycker det är värt 🙂

<3 Sharing is Caring <3