Sjung nätkärlekens lov

his sister beat him up

his sister beat him up - CC licensed by kimblahg


Efter att ha läst Björk Miriamsdotters krönika över nätkärlek så kan jag bara känna en sak. Varför fanns inte Internet i var mans hem när jag var 11 år. När det var jag som blev slagen, bespottad och kränkt. Varför fanns inte Internet redan då?

Mitt i detta hopplösa kom internet ridande in i livet med fladdrande mantel och blev min tillflyktsort och hjälte.

Att läsa om hur Internet tröstade Björk gör mig otroligt glad. Jag blir glad att Internet fanns där för henne. För verkligheten där ute kommer alltid att vara rå och grym mot barn. Då är det bra att det finns ett Internet för dom att söka sin tillflykt i.

Björk bloggar på http://bump.blogg.se/, gå och följ henne vet ja. Det är jag just på väg att göra.