Helena Sandklef

Jag beundrar väldigt få människor väldigt mycket och antalet jag beundrar så att jag blir famestruck av dom är ännu färre. En av dom är Helena Sandklef. Att srkiva ett blogginlägg om en person har jag aldrig gjort förut, men det här inlägget känns värt att skriva.

Jag hittade till Helena inte så mycket av en slump utan jag tittade in på hennes blogg för att hon är ihop med Magnus Betnér. Jag blev dock väldigt snabbt fascinerad av hennes texter. Helena producerar det ena underbara blogginlägget efter det andra. Det senaste förtjänar lite extra uppmärksamhet, då jag anser det vara det bästa som är skrivet om Utöya.

Jag och Helena Sandklef

Jag och Helena Sandklef - CC-BY Emma Ershag

En gång när jag och Emma var och tittade på Magnus när han uppträdde, minns inte om det var Umeå eller Skellefteå, så hann Magnus gå innan Emma frågade om jag inte skulle få en bild på mig och Magnus. Det kändes lite fånigt där och då, men då tog jag istället en idolbild på mig och Helena. Den får pryda det här inlägget!

Om du vill läsa det mest utlämnande jag har sett på internet ska du läsa det här, fantastiska, inlägget av Helena. Det är så känslosamt och jag blir tårögd redan på första meningen nu när jag kikade in på inlägget. Hon skriver så fantastiskt fint.

Jag inser att jag med det här inlägget närmar mig creepy fanboy-status men det får det vara värt, vi avrundar väl med att säga ”Grattis på namnsdagen, Helena.”. 🙂