Att börja blogga. Igen. Blogg100 – 1.

Ser att det ska starta en blogg100 igen. Tänker att det kan bli ett bra tillfälle att väcka upp bloggandet från slummern igen. Vad kommer jag blogga om dom nästa hundra dagarna då? Det blir väl om livet? Om sonen Caspian, om min fru Emma och om mitt jobb på Tieto.

Vem är då jag för dig som är ny här? Ja, pappa framförallt. Och Make. Det är dom två viktigaste sakerna, men ändå två saker jag känner mig dålig på. Jag lider av panikångest och har lidit av depressioner ofta i mitt liv.

Jag jobbar som systemutvecklare på Tieto, utvecklar administrationssystem för skolor. Jag har just nu även den roliga rollen som scrummaster, väldigt intressant då Lean och Agile är två saker som ligger mig varmt om hjärtat.

Jag är piratpartiest, medlem i republikanska föreningen, oorganiserad ateist, mensan, scait och lajvare. Jag hoppas jag hinner berätta mer om alla dessa saker under dessa 100 dagar. 🙂

Så, bara 99 dagar kvar då… 🙂