En dag hemma

Idag har jag valt att kompa ut från jobbet och stanna hemma. Caspian och Emma har åkt till svärföräldrarna och hälsat på och jag går omkring å städar lite, tvättar lite. Nu funderar jag mest på om jag ska bada eller basta. Det lutar åt badet just nu faktiskt….

Fem/Sex grader ute men rent definitionsmässigt kan det inte bli vår förrän på Söndag eller måndag, eller, på Söndag eller måndag så vet vi om det har varit vår en vecka. Krånglig definition det där kan jag tycka. Det är fantastiskt väder ute iaf och jag funderar på att ta en liten omväg när jag ska gå och handla.

Tänker ganska mycket på vad som föranlett att jag mådde så dåligt, mycket tankar att hantera men jag känner mig väldigt säker på att jag börjar förstå det. Får se vad psykologen säger på onsdag också.

Lugnt och skönt dagar som dessa.